سه شنبه 05 آبان 1405 - Tue 27 Oct 2026
  • موشک‌های یمن رؤیای اقتصادی بن‌سلمان را نابود کرد

  • دلیل سفر هیات قطری به ایران اعلام شد

  • آخرین وضعیت بازسازی ورزشگاه آزادی / عکس

  • ‏ درباره سفر مقامات ارشد نظامی-امنیتی به تهران

  • عملیات ضدصهیونیستی در تل‌آویو با ۲ کشته

  • اصابت پرتابه ناشناس به یک نفتکش در تنگه هرمز

  • کشتکار مقتدرانه استارت زد /مهمدی هم به جمع هشت نفر پایانی رسید + فیلم

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵

  • نشست تهران گامی عملی برای همکاری بر سر سازوکارهای امنیتی است/ نیروهای مسلح در دفاع از حریم کشور تردید نمی‌کنند

  • پیام سرلشکر وحیدی برای بسیجیان استان خوزستان

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵

  • پزشکیان امشب به روسیه می‌رود

  • شکنجه غذایی به سبک بن‌گویر / فیلم

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵

  • ارتباط حرف‌های ضدایرانی روبیو در آتن و حوادث فرانسه+ عکس

  • شکار پهپاد پیشرفته عربستان در آسمان تعز

  • تغییر مسیر پول در بورس بدون خروج از بازار

  • روایت رئیس قوه قضاییه از دیدار با رهبر معظم انقلاب + فیلم

  • اعلام جرم علیه برگزارکنندگان نمایشگاه آرت فیر تهران

  • نقشه پروازهای عتبات تغییر کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 296418
    تاریخ انتشار: 22/ارديبهشت/1401 - 11:00

    اسرائیل مسوول ترور "شیرین ابوعاقله" است

    سفیر فلسطین در سازمان ملل اعلام کرد که کشورش تحقیقات "مقامات اشغالگر اسرائیل" را نمی‌پذیرد و ارتش اسرائیل را مسئول "ترور" شیرین ابوعاقله می‌داند.

    اسرائیل مسوول ترور "شیرین ابوعاقله" است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا ریاض منصور سفیر فلسطین در سازمان ملل عصر چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در مقر سازمان ملل در نیویورک گفت: ماجرای طرف اسرائیلی بی اعتبار و ساختگی است و با واقعیت همخوانی ندارد.

    سفیر فلسطین در سازمان ملل ادامه داد: ما  تحقیقات از سوی کسانی را که خود در این رویداد مجرم هستند، نمی پذیریم.

    این مقام دولت فلسطین در سازمان ملل متحد افزود: ما خواهان  تحقیقات هستیم. خواسته و موضع ما این است که این تحقیقات باید در سطح بین المللی معتبر باشد.

    نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد امروز (چهارشنبه) با یورش به اردوگاه جنین در سرزمین های اشغالی "شیرین ابوعاقله" خبرنگار شبکه خبری الجزیره را به ضرب گلوله کشتند.

    به گزارش پایگاه خبری النشره، وزارت بهداشت تشکیلات خودگردان فلسطین با اعلام این خبر افزود: این خبرنگار حین پوشش خبری یورش صهیونیستها به اردوگاه جنین در شمال کرانه غربی از ناحیه سر هدف اصابت گلوله نظامیان صهیونیست قرار گرفت و کشته شد.

     به گزارش این منبع همچنین "علی السمودی" همکار وی نیز زخمی شد که وضعیت او پایدار گزارش شده است.

    شذا حنایشه، یکی از خبرنگاران میدل ایست آی گفته است که شیرین ابوعاقله و یک گروه شش نفره از خبرنگاران،  با هم بودند که مورد هدف تیراندازی تک تیراندازان اسرائیلی قرار گرفتند.

    حنایشا در گزارش خود از این حادثه بیان داشت: «ما کاری کردیم تا سربازانی که صدها متر دورتر از ما مستقر بودند ما را ببینند. حدود ۱۰ دقیقه بی حرکت ماندیم تا مطمئن شویم که فهمیده اند ما به عنوان خبرنگار آنجا هستیم. زمانی که هیچ تیر هشداری به سمت ما شلیک نشد، به سمت اردوگاه حرکت کردیم.  درگیری در کوچه پس کوچه‌های اردوگاه در فاصله ای دور از دوربرگردان بود - رزمندگان به آنجا نمی‌روند، چون پوششی وجود ندارد - و دور از خانه آن شخصی هم بود که نیروهای اسرائیلی به دنبال دستگیری آن بودند.»

    در پی این حادثه، یکی از محققان میدل ایست آی، از صحنه‌ای که فیلم‌های مردان مسلح فلسطینی گرفته شده بود بازدید کرد و به سمت محل اصابت ابوعاقله رفت و از چندین خیابان و کوچه‌ مسیر وی عبور کرد.

    این سازمان غیردولتی به این نتیجه رسید که غیرممکن است که ابوعاقله از جایی که فلسطینی ها تیراندازی می کردند مورد اصابت قرار گرفته باشد.

    میدل ایست آی در پایان گزارش آورده است : «اسناد منتشرشده توسط ارتش رژیم صهیونیستی نمی‌تواند واقعیت داشته باشد و تیراندازی سربازان صهیونیست باعث کشته شدن روزنامه‌نگار الجزیره، شیرین ابوعاقله، شده است».

    نظرات بینندگان
    نظرات شما